60 päivää korotonta maksuaikaa AD-Laskulla

AD-Lasku mahdollistaa kuluttaja-asiakkaille turvallisen ja joustavan vaihtoehdon autohuoltojen tai varaosien rahoittamiseen yhdessä tai useammassa erässä.

Juhlavuoden kunniaksi saat 1.10. – 30.11.2022 tehtyihin sopimuksiin 60 päivää korotonta maksuaikaa.

AD-Lasku

Svea on moderni pohjoismainen pankki, joka on tarjonnut yritys- ja yksityisasiakkailleen enemmän mahdollisuuksia vuodesta 1981 lähtien. Monipuolisena toimijana Svea tarjoaa sujuvimmat maksupalvelut ja joustavat maksutavat verkkokauppaan ja kivijalkamyymälään.

Lue Svean turvallisista, Safe Pay -sertifioiduista maksutavoista alla.

Lasku

Svea tarjoaa sinulle helpon ja turvallisen tavan maksaa ostoksesi laskulla. Valitessasi maksutavaksi Svean laskun saat aina 30 päivää maksuaikaa ostoksellesi.

Mikäli laskun maksu unohtuu, mahdollisesta maksuhuomautuksesta veloitetaan 5 euroa.

Laskun maksaminen pienemmissä erissä ostoluotolla

Mikäli haluat laskun saatuasi maksaa pienemmissä erissä, tutustu laskun mukana tulevaan ostoluottosopimukseen ehtoineen, ja hyväksy se allekirjoituksellasi. Tämän jälkeen voit maksaa haluamasi summan kuukausittain, kuitenkin vähintään laskulla ilmoitetun minimierän kerrallaan. Ostoluotto on kertaluotto, jonka voit myös maksaa milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja.

Erämaksu

Svean erämaksu on kertaluotto, joka mahdollistaa ostosten maksun sinulle sopivaan tahtiin pienemmissä erissä. Valittuasi erämaksun maksutavaksi voit valita haluamasi maksuajan etukäteen tarjotuista vaihtoehdoista.

Yleiset ehdot laskulla, ostoluotolla ja erämaksulla:

  • Ostajana sinun tulee olla vähintään 21-vuotias.
  • Maksutapojen käyttö edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä, jota varten annat luottoa hakiessa suostumuksen sille, että Svea kysyy muilta luotonmyöntäjiltä saatavia tietoja Suomen Asiakastieto Oy:n kuluttajaluottotietojen kyselyjärjestelmästä.
  • Svea tarkistaa myös sinun luottotietosi.
  • Kielteisen luottopäätöksen saadessasi, sinulla on oikeus hakea uutta luottopäätöstä toimittamiasi lisätietoja vastaan, ottamalla yhteyttä Svean asiakaspalveluun.

Näin haet luottoa

Alustava luottopäätös tekstiviestillä: Lähetä sana AUTO ja henkilötunnuksesi sekä haluttu summa numeroon 045 7395 0161 (esim. AUTO 010180-123X 1000). Saat vastauksen välittömästi paluuviestinä. Alustava päätös ei sido sinua mihinkään.

Hakemus netissä: Klikkaa luottohakemukselle